EN
RO
5 proiecte dezvoltate cu asistență RELIANS premiate la conferințe regionale REGIO
Publicat la 19.12.2015

În luna noiembrie 2015 a fost organizată de către Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est conferința regională “REGIO – investițiile pentru dezvoltare locală continuă”, în cadrul căreia au fost acordate premiile la concursul Campionii REGIO în Nord-Est 2007-2013.

Patru dintre cele 18 proiecte premiate în cadrul conferinței regionale au fost elaborate și implementate beneficiind de serviciile de consultanță oferite de Relians:

• Centrul de Sprijinire și Dezvoltare a Afacerilor IDEO, SC TESTER SRL Iași
• Hotelul Central Plaza, Piatra Neamț
• Cetatea de Scaun a Sucevei, Consiliul Județean Suceava
• Reabilitarea Mănăstirii Golia, Consiliul Județean Iași și Primăria Municipiului Iași


În competiție au intrat 43 de proiecte, selectate după următoarele criterii: implementarea tuturor acțiunilor stabilite, îndeplinirea indicatorilor, relevanța proiectului față de obiectivele POR, impactul proiectului asupra comunității.

Pentru desemnarea câștigătorilor finali ADR Nord-Est a creat o platformă online, publicul fiind cel care a nominalizat proiectele cele mai importante din regiunea de dezvoltare Nord-Est.

Un concurs similar a fost organizat și de către ADR Nord-Vest, proiectul Restaurarea ansamblului monument istoric Parcul Central “Simion Bărnuţiu” şi Cazino din municipiul Cluj-Napoca, elaborat cu asistență Relians, obținând premiul I.