EN
RO
Serviciile de consultanta oferite de Relians, recunoscute la nivel european
Publicat la 24.09.2015

Prin European Constantinus Award sunt premiate proiectele de excelență în consultanță. Ceremonia de decernare a premiilor din acest an a fost organizată la Madrid, în data de 29 mai 2014, și a reunit companii și proiecte de consultanță din Europa. Dintre cele 17 misiuni de consultanță calificate la nivel european prin competițiile naționale, 8 au fost nominalizate pentru acest premiu. Anul acesta RELIANS CORP și BDO Business Advisory din Romania au fost nominalizate alături de Accenture Spania, LOYTEC electronics GmbH, Weichselbaum Consulting, P+K Unternehmensberatung GmbH, Exthex GmbH - explore the excellence, C.M.T. & Co.

Aflată la prima participare la o astfel de competiție, cu proiectul ”Planul de Acţiune pentru Energie Durabilă (PAED) al Municipiului Suceava”, Relians Corp a obținut titlul de National Champion of Romania. Proiectul propus reprezintă rezultatul unei colaborări de succes între RELIANS Corp Romania, Spes Consulting Italia și Municipiul Suceava. Metodologia utilizată în realizarea acestuia a fost dezvoltată pe baza standardelor și principiilor internaționale promovate de European Energy Award și Project Management.

Constantinus European Award a fost jurizat de un grup format din experți internaționali în consultanță în management precum și de reprezentanți ai unor afaceri de succes din Madrid.

Proiectele de consultanță nominalizate promovează performanța în management, standardele înalte de calitate în consultanță (soluții și metode, calitatea livrabilelor, satisfacția clientului, etc.), inovarea și impactul pozitiv pe termen lung. Marele premiu a fost obținut de Accenture Spania cu proiectul ”New Order Project”. Următoarea ediție a Premiilor Europene Constantinus va fi gazduită de SESMA Grecia (Hellenic Association of Management Consulting Firms), în Atena, în anul 2015. 

Toate știrile