EN
RO
CNSC a lansat Ghidul de bune practici în domeniul achizițiilor publice
Publicat la 08.12.2015

Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a lansat Ghidul de bune practici în domeniul achizițiilor publice finanțate din instrumente structurale. Documentul a fost realizat în cadrul proiectului „Îmbunătăţirea managementului la nivelul CNSC, aferent competenţelor specifice legate de implementarea cu succes a proiectelor susţinute din instrumente structurale, bazată pe eficientizarea procesului de achiziţie publică” (cod SMIS 48792).

În calitate de consultant, RELIANS CORP SRL, în consorțiu cu SC ADDVANCES STRATEGIC SOLUTIONS SRL și cu SC PRINTCO SRL, a derulat în cadrul acestui proiect servicii de asistență tehnică ce au avut ca obiect:

  • Realizarea unei analize diagnostic interne cu privire la achizițiile publice finanțate din instrumente structurale;

  • Elaborarea,  tipărirea și distribuirea Ghidului de bune practici în domeniul achizițiilor publice aferente proiectelor finanțate din instrumente structurale.

Lansarea Ghidului a fost realizată de către CNSC în toate cele 8 regiuni de dezvoltare ale României, prin seminarii de informare a reprezentanților instituțiilor publice și a altor beneficiari de finanțare prin instrumente structurale cu privire la conținutul Ghidului.

Informații suplimentare pot fi accesate la adresa:
http://www.comunicatedepresa.ro/sunshine-media/finalizare-proiect6/.

Toate știrile