EN
RO
Reabilitarea ansamblului Mănăstirea Golia

Reabilitarea şi dezvoltarea turistică a ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia în vederea valorificării potențialului turistic cultural-religios.

SERVICII:

  • Elaborarea studiului de fezabilitate, în conformitate cu prevederile legale (HG 28/2008);
  • Dezvoltarea planului de marketing: analiza pieței de profil, identificarea cererii turistice potențiale, identificarea strategiilor de promovare a ansamblului monument istoric;
  • Dezvoltarea aplicației de finanțare, ce a inclus: identificarea și stabilirea activităților proiectului, planul de management al riscurilor, identificarea și planificarea procedurilor de achiziție necesare a fi derulate în cadrul proiectului, planul de management a comunicării cu autoritatea contractantă și alte părți interesate, documente anexe.
STATISTICI
Valoare totală: 4.234.083,00 Lei
Valoare Grant: 3.564.415,00 Lei
DESCRIERE PROIECT

Obiectivul specific al proiectului este reabilitarea ansamblului monument istoric Mănăstirea Golia în vederea reintroducerii în circuitul turistic cultural şi a valorificării potenţialului turistic al municipiului Iaşi. 

Lucrările de reabilitare au fost derulate la următoarele obiective ale ansamblului: biserica, turnul, zidurile de incintă, Casa Memorială „Ion Creangă”, cișmea, incintă. De asemenea, investiția propusă a cuprins lucrări de reabilitare a infrastructurii de acces a Mănăstirii.

Investiția va spori atractivitatea turistică şi culturală a municipiului Iași, ceea ce va conduce la creșterea numărului de turiști la nivel local, cu un impact benefic major asupra economiei locale și regionale.

ALTE PROIECTE DIN ACELAȘI DOMENIU DE EXPERTIZĂ
Mitropolia Moldovei şi Bucovinei
Parohia „Duminica Tuturor Sfinţilor” ...
Municipiul Brezoi
Consiliul Judeţean Neamţ, Consiliul ...
Consiliul Local Suceava
Municipiul Zalău
Caută proiecte după
Afișează