EN
RO
DESPRE NOI

RELIANS este o companie ce oferă servicii de consultanță în managementul proiectelor cu finanțare rambursabilă și nerambursabilă, fiind poziționată ca lider de piață.

Înființată în anul 2000, Relians s-a alăturat grupului ROMCAPITAL Invest în anul 2008, diversificând astfel paleta de servicii prin soluții integrate de consultanță. 

În anul 2014 Relians primește premiul National Champion of Romania în cadrul competiției Constantinus European Award și este nominalizat în cadrul finalei competiției Europene. 

CE NE DIFERENȚIAZĂ

Accesul la soluţii integrate de consultanţă prin paleta vastă de experţi în cadrul grupului, asigurând managementul eficient al fiecărei etape a unui proiect, cu respectarea parametrilor de calitate, timp şi costuri solicitate de clienţi.

21
ani de experiență în managementul proiectelor
1000+
proiecte finanțate
100%
Rată de succes a aplicațiilor realizate
300+
proiecte implementate cu asistenţa RELIANS
2 mld
Euro, valoare a proiectelor finanțate
PARTENERI
  • Romcapital Invest 

 

ACREDITĂRI
  • Atestare AMCOR (Asociația Consultanților în Management din România)

 

MISIUNE

Misiunea noastră este de a construi parteneriate durabile bazate pe încredere, pentru valorificarea oportunităţilor, creşterea eficienţei şi a nivelului de dezvoltare. Scopul nostru este de a oferi clienţilor consultanţa necesară alegerii soluţiilor potrivite atingerii obiectivelor. 

PRINCIPII

Performanţă prin profesionalism. Obținem performanţă prin riguroasa respectare a standardelor şi eticii profesionale.

Fiecare partener este unic, fiecare abordare inedită. Serviciile RELIANS se caracterizează prin inovare, integritate şi promptitudine.

Confidenţialitate prin respect şi respect prin confidenţialitate. Suntem responsabili, de aceea confidenţialitatea reprezintă punctul de plecare al fiecărei colaborări. Aceasta completează valoarea serviciilor oferite de RELIANS. 

Mai multe despre Relians
Descarca brosura corporate in format pdf pentru a afla mai multe informatii.
Descarcă broșura